CrnogorskiEnglish (UK)

IPA logo

SEEM

logo

YouTube Channel

Our motto

Facta, facta non verba!

 

FORS Montenegro team

Who's Online

We have 65 guests and no members online

Javni poziv za učešće u radionicama o profesionalnom savjetovanju

SEEM

 

U cilju pružanja relevantnih informacija o načinima traženja posla i trenutnoj tražnji na tržištu rada, razvoja praktičnih vještina u pisanju radnih biografija i motivacionih pisama, kao i razvoja samopouzdanja i pružanja savjeta i uputstava o tome kako se adekvatno predstaviti potencijalnim poslodavcima, u narednom periodu će za nezaposlene mlade, žene i dugoročno nezaposlene biti organizovane radionice o profesionalnom savjetovanju. Radionice će voditi predstavnik kompanije Blue Coach, Srđan Vukčević.

Uslovi za prijavljivanje kandidata za učešće u radionicama:

  • Da pripadaju grupi mladih, žena i dugoročno nezaposlenih;
  • Da imaju prebivalište u jednoj od ciljnih opština projekta: Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Gusinje, Kolašin, Mojkovac, Nikšić, Petnjica, Plav, Plužine, Pljevlja, Rožaje, Šavnik i Žabljak;
  • Zainteresovanost kandidata za učešće u radionicama;
  • Preporuka Zavoda za zapošljavanje Crne Gore za uključivanje prijavljenog kandidata u obuku.

Prijavu za učešće u radionicama zainteresovani kandidati mogu izvršiti prijavom kod svog savjetodavca u Područnoj jedinici Zavoda za zapošljavanje u kojoj su prijavljeni ili kontaktiranjem FORS Montenegra na 040 212 484 ili putem i-mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Radionice se organizuju u okviru projekta SEEM – Social Economy for Employment in Montenegro (Socijalna ekonomija za zapošljavanje u Crnoj Gori) koji ima za cilj doprinos zapošljavanju mladih, žena i dugoročno nezaposlenih iz sjevernog regiona Crne Gore kroz izgradnju njihovih kapaciteta i promovisanje društvenog preduzetništva kao načina samozapošljavanja.
Projekat je finansiran u sklopu Grant šeme „Mladi, žene i dugoročno nezaposleni na tržištu rada“, koja je dio EU projekta „Aktivne mjere tržišta rada za zapošljivost“, koji realizuje Ministarstvo rada i socijalnog staranja.

EU Programs Brochure

Programi EU

 

Implementacija projekata

Prirucnik za IP

Brošura o IPA II

Brosura IPA2

Pisanje projekata

Prirucnik za PP

Welcome to Niksic

BrochureNK

Mapa Nikšića

Mapa