CrnogorskiEnglish (UK)

IPA logo

SEEM

logo

YouTube Channel

Our motto

Facta, facta non verba!

 

FORS Montenegro team

Who's Online

We have 47 guests and no members online

FORS Montenegro - Foundation for the Development of Northern Montenegro

Javni poziv za učešće u radionicama o profesionalnom savjetovanju

SEEM

 

U cilju pružanja relevantnih informacija o načinima traženja posla i trenutnoj tražnji na tržištu rada, razvoja praktičnih vještina u pisanju radnih biografija i motivacionih pisama, kao i razvoja samopouzdanja i pružanja savjeta i uputstava o tome kako se adekvatno predstaviti potencijalnim poslodavcima, u narednom periodu će za nezaposlene mlade, žene i dugoročno nezaposlene biti organizovane radionice o profesionalnom savjetovanju. Radionice će voditi predstavnik kompanije Blue Coach, Srđan Vukčević.

Uslovi za prijavljivanje kandidata za učešće u radionicama:

  • Da pripadaju grupi mladih, žena i dugoročno nezaposlenih;
  • Da imaju prebivalište u jednoj od ciljnih opština projekta: Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Gusinje, Kolašin, Mojkovac, Nikšić, Petnjica, Plav, Plužine, Pljevlja, Rožaje, Šavnik i Žabljak;
  • Zainteresovanost kandidata za učešće u radionicama;
  • Preporuka Zavoda za zapošljavanje Crne Gore za uključivanje prijavljenog kandidata u obuku.

Prijavu za učešće u radionicama zainteresovani kandidati mogu izvršiti prijavom kod svog savjetodavca u Područnoj jedinici Zavoda za zapošljavanje u kojoj su prijavljeni ili kontaktiranjem FORS Montenegra na 040 212 484 ili putem i-mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Radionice se organizuju u okviru projekta SEEM – Social Economy for Employment in Montenegro (Socijalna ekonomija za zapošljavanje u Crnoj Gori) koji ima za cilj doprinos zapošljavanju mladih, žena i dugoročno nezaposlenih iz sjevernog regiona Crne Gore kroz izgradnju njihovih kapaciteta i promovisanje društvenog preduzetništva kao načina samozapošljavanja.
Projekat je finansiran u sklopu Grant šeme „Mladi, žene i dugoročno nezaposleni na tržištu rada“, koja je dio EU projekta „Aktivne mjere tržišta rada za zapošljivost“, koji realizuje Ministarstvo rada i socijalnog staranja.

EU Programs Brochure

Programi EU

 

Implementacija projekata

Prirucnik za IP

Brošura o IPA II

Brosura IPA2

Pisanje projekata

Prirucnik za PP

Welcome to Niksic

BrochureNK

Mapa Nikšića

Mapa