CrnogorskiEnglish (UK)

IPA logo

SEEM

logo

YouTube kanal

Naš slogan

Facta, facta non verba!

Ko je online

Ko je na mreži: 22 gostiju i nema prijavljenih članova

Latest News

Poziv za učešće u treninzima na teme pisanja i implementacije projekata

U cilju jačanja kapaciteta organizacija civilnog društva za pisanje i realizaciju projekata, FORS Montenegro – Fondacija za razvoj sjevera Crne Gore će tokom novembra i decembra 2017. realizovati obuke na pomenute teme.
Pravo učešća imaju OCD koje ispunjavaju sljedeće uslove:

  • imaju status pravnog lica;
  • registrovane su u jednoj od sljedećih opština: Andrijevica, Berane, Bijelo Polje, Gusinje, Kolašin, Mojkovac, Nikšić, Petnjica, Plav, Plužine, Pljevlja, Rožaje, Šavnik i Žabljak;
  • neprofitnog su karaktera;
  • nijesu bile uključene u programu obuke koji je organizovan u okviru ovog Projekta tokom novembra i decembra 2016. godine.

Troškovi smještaja, ishrane i putni troškovi učesnika treninga će biti pokriveni iz Projekta.
Prijavu za učešće u treninzima možete izvršiti najkasnije do 5. novembra 2017. putem i-mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. popunjavanjem prijavnog formulara koji možete preuzeti ovdje.
S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, izbor ćemo vršiti prema redosljedu primljenih prijava od kandidata koji ispunjavaju prethodno navedene uslove. FORS Montenegro zadržava pravo odluke o izboru i ukupnom broju polaznika, u skladu sa utvrđenim kriterijumima i finansijskim mogućnostima o čemu možete dobiti više informacija ako nas kontaktirate.

FORS Montenegro
Ivana Milutinovića 10
81 400 Nikšić
Tel: 040/212 484

Treninzi se organizuju u okviru projekta Let's grow together with IPA 2, koji finansira Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori kroz Instrument za civilno društvo, a koji ima za cilj jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva iz navedenih opština za pisanje i realizaciju projekata, kao i promovisanje Instrumenta za pretpristupnu podršku – IPA i ostalih programa podrške Evropske unije među potencijalnim korisnicima. Projekat se realizuje u saradnji sa NVU Opstanak i Ministarstvom evropskih poslova.

Programi Evropske unije

Programi EU

Priručnik za implementaciju

Prirucnik za IP

Brošura o IPA 2

Brosura IPA2

Priručnik za Pisanje projekata

Prirucnik za PP

Dobro došli u Nikšić

BrosuraNK

Mapa Nikšića

Mapa