CrnogorskiEnglish (UK)

IPA logo

SEEM

logo

YouTube kanal

Naš slogan

Facta, facta non verba!

Ko je online

Ko je na mreži: 44 gostiju i nema prijavljenih članova

Edukacija za sprovođenje projekata

DSC 0469
DSC 0445

U cilju jačanja kapaciteta za sprovođenje projekata koji se finansiraju iz sredstava Evropske unije, u Kolašinu je 14 i 15. decembra održan trening na ovu temu za predstavnike organizacija civilnog društva i lokalnih uprava iz sjevernog regiona. Tokom treninga, učesnici su imali prilike da saznaju više o pravilima i procedurama za implementaciju projekata uključujući ugovorne obaveze, finansije, nabavke, komunikaciju i vidljivost i dr. Treningu je prisustvovalo ukupno 17 predstavnika civilnog sektora i lokalnih uprava, za koje je u proteklom periodu organizovan i trening za pisanje projekata.

Trening je organizovan u okviru projekta Let's Grow Together with IPA 2 koji ima za cilj jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva i lokalnih uprava za pisanje i realizaciju projekata, kao i promovisanje Instrumenta za pretpristupnu podršku – IPA i ostalih programa podrške Evropske unije među potencijalnim korisnicima ovih sredstava.
Projekat Let's Grow Together with IPA 2 finansira Delegacija Evropske unije u Crnoj Gori u okviru Instrumenta za civilno društvo.

 

Programi Evropske unije

Programi EU

Priručnik za implementaciju

Prirucnik za IP

Brošura o IPA 2

Brosura IPA2

Priručnik za Pisanje projekata

Prirucnik za PP

Dobro došli u Nikšić

BrosuraNK

Mapa Nikšića

Mapa