CrnogorskiEnglish (UK)

IPA logo

SEEM

logo

YouTube kanal

Naš slogan

Facta, facta non verba!

Ko je online

Ko je na mreži: 161 gostiju i nema prijavljenih članova

Kompletirani

FODEMO - Razvoj šumarstva u Crnoj Gori

FORS Montenegro - Fondacija za razvoj sjevera Crne Gore, angažovana je od strane Lux Developmenta za svrhu realizacije dijela projekta „Razvoj šumarstva u Crnoj Gori″  koji se implementira u sklopu sporazuma Vlade Crne Gore i Velikog vojvodstva Luksemburga. 

Opširnije...

Budi spreman

FORS Montenegro-Fondacija za razvoj sjevera Crne Gore u saradnji sa Službom zaštite i spasavanja opštine Nikšić i Teritorijalnom vatrogasnom brigadom Trebinje je implementirala prekogranični projekat pod nazivom ,, Budi Spreman", koji finansira Evropska unija kroz Program prekogranične saradnje između Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Opširnije...

Selektivno sakupljanje otpada u školama i zajednicama

U periodu od 15. aprila 2012 do 14 Juna 2013 FORS Montenegro i EDEN Centar - Centar za razvoj životne sredine edukaciju i umrežavanje iz Albanije realizovali su 14-mjesečni projekat Selektivno sakupljanje otpada u školama i zajednicama koji je finansirala Evropska unija u okviru Programa prekogranične saradnje Albanija - Crna Gora.

Opširnije...

Mens Sana in Corpore Sano

FORS Montenegro je realizovao projekta „Mens sana in corpore sano – U zdravom tijelu zdrav duh“, koji je odobrila Komisija za raspodjelu dijela prihoda od igara na sreću. Vrijednost projekta je 15.100 , i realizovan je u saradnji sa 3 osnove škole: O.Š. Luka Simonović - Nikšić, O.Š. Saljko Aljković - Pljevlja i O.Š. Vuk Karadžić Berane. Osnovni cilj projekta Mens sana in corpore sano – U zdravom tijelu zdrav duh, je unaprijediti, promovisati sport i zdrave stilove života na sjeveru Crne Gore.

Opširnije...

USAID Projekat ekonomskog razvoja

Regionalna razvojna agencija za Bjelasicu, Komove i Prokletije i FORS Montenegro – Fondacija za razvoj sjevera Crne Gore bile su ključni implementacioni partneri na USAID-ovom Projektu ekonomskog razvoja. USAID-ov Projekat ekonomskog razvoja podstakao je ekonomski rast u privatnom sektoru u sjevernom dijelu zemlje.

Opširnije...

Programi Evropske unije

Programi EU

Priručnik za implementaciju

Prirucnik za IP

Brošura o IPA 2

Brosura IPA2

Priručnik za Pisanje projekata

Prirucnik za PP

Dobro došli u Nikšić

BrosuraNK

Mapa Nikšića

Mapa