Close

Obuka na temu Internet Marketing

FORS Montenegro je u Kolašinu 13. i 14. septembra organizovao obuku na temu Internet Marketing za nezaposlene osobe iz sjevernog regiona Crne Gore. Obuka je organizovana u cilju jačanja kapaciteta nezaposlenih mladih, žena i dugoročno nezaposlenih za Internet marketing i unapređenje njihove konkurentnosti na tržištu rada.

Trening su održali Srđan Vukčević i Anđela Jušković iz kompanije BlueCoach a učesnici su imali priliku da čuju više informacija o razlikama između tradicionalnog i savremenog marketinga, društvenim mrežama, blogovanju i ostalim kanalima  inbound marketinga koji su u današnje vrijeme veoma efikasni mehanizmi reklamiranja i privlačenja klijenata.

Trening je organizovan u okviru projekta SEEM – Social Economy for Employment in Montenegro (Socijalna ekonomija za zapošljavanje u Crnoj Gori), koji realizuje FORS Montenegro – Fondacija za razvoj sjevera Crne Gore, u partnerstvu sa Udruženjem Slap iz Hrvatske. Projekat je finansiran u sklopu Grant šeme „Mladi, žene i dugoročno nezaposleni na tržištu rada“, koja je dio EU projekta „Aktivne mjere tržišta rada za zapošljivost“ Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Projekat SEEM ima za cilj da doprinese zapošljavanju mladih, žena i dugoročno nezaposlenih lica kroz jačanje njihovih kapaciteta i promovisanje društvenog preduzetništva kao sredstva samozapošljavanja.

Obavještenja